Izaberite partnera sa relevantnim iskustvom za svoju digitalnu transformaciju

Uvek savetujemo proveru liste referenci svakog potencijalnog partnera za saradnju,
ali i proveru direktnog iskustva korisnika u radu sa tom firmom.
Statička lista referenci ne mora oslikavati kvalitet pristupa i saradnje.

Industrije sa kojima imamo najviše iskustva

PROIZVODNJA

Imamo iskustva na nekoliko desetina proizvodnih kompanija kojima smo digitalizovali poslovanje. Bilo da ste pojedinačna, serijska ili masovna proizvodnja, javite nam se, imamo znanja i iskustva da Vam sistemom unapredimo poslovanje.

TRGOVINA I DISTRIBUCIJA

Ukoliko ste firma koja prodaje na veliko ili obavlja distribuciju proizvoda renomiranih svetskih proizvođača, javite nam se. Kroz mnogo projekata smo osigurali visok stepen automatizacije, digitalizacije i olakšanja ovih procesa.

PROFESIONALNE USLUGE

Sfera usluga je često posebno izazovna i zahtevna. Mnogim klijentima koji se bave uslugama (IT, bankarske, logističke, špediterske, medijske, marketinške i mnoge druge) unapredili smo poslovanje uvođenjem ERP sistema.

MEDICINA I FARMACIJA

Sfere medicine i farmacije su nam jako dobro poznate. Uspešni projekti implementacije širom Evrope, akumulirano iskustvo i napravljeni specifični vertikalni dodaci u ERP sistemu, mogu automatizovati i olakšati Vaše poslovanje.

DRUGE SFERE

Familijarni smo sa mnogim drugim industrijama sa kojima smo se susretali tokom godina. Prava smo adresa ukoliko želite informacioni sistem, a bavite se servisom, inženjeringom, kolekcijom, re-proizvodnjom, maloprodajom, publikacijama.

Proizvodnja

Bilo da dizajnirate izrađujete proizvode po porudžbini i tehničkoj razradi/specifikaciji, ili u serijama i na nekoliko linija istovremeno, imamo iskustvo da renomirani svetski softver uvedemo u Vaše poslovanje. Softver je samo alat, a svetski poznati ERP korporacije Microsoft je moćan instrument za podršku procesima proizvodnje. Uz naše iskusne stručnjake, koji su akumulirali znanje kroz digitalizaciju velikog broja renomiranih proizvodnih kompanija, obezbedićemo da ovaj softverski proizvod bude u Vašoj službi i unapredi poslovanje i organizaciju rada.

Zašto izabrati baš IN2 kao partnera za digitalnu transformaciju?

Pogledajte naše reference, sa brojnih domaćih, regionalnih i svetskih projekata
i renomirane klijente sa kojima radimo, iz gotovo svake industrijske oblasti.

Veleprodaja i distribucija

Ukoliko prodajete proizvode na veliko ili ste distributer proizvoda eminentnih svetskih proizvođača i želite da unapredite svoje poslovanje svetskim informacionim sistemom, mi smo prava adresa. Pored uvođenja sistema za podršku svakodnevnim aktivnostima, možemo Vam pomoći u usvajanju najbolje svetske prakse koju ovo softversko rešenje nudi. Dodatno, možemo podeliti znanje i iskustvo sa mnogo domaćih i regionalnih projekata i pored standardnih funkcionalnosti, ponuditi dosta vertikalnih rešenja za dodatno unapređenje poslovanja.

Za projekte implementacije informacionih sistema podjednako nas biraju lokalne, regionalne i multinacionalne kompanije. Pogledajte njihove priče kao potvrdu kvaliteta koji pružamo.

Profesionalne usluge

Sfera profesionalnih usluga je izuzetno izazovna i zahteva specifična znanja za kvalitetnu podršku procesima kroz integrisani poslovno-informacioni sistem. Uzrok tome leži u širokom spektru kompanija koje posluju u domenu usluga i posledično različitim organizacijama i procedurama rada, ali i velikim varijacijama u situacijama koje se javljaju u poslovanju. Ne brinite, imamo iskustva sa širokom lepezom klijenata koji posluju u raznim domenima usluga, kojima smo standardnim sistemom i brojnim specifičnim dodacima digitalizovali i unapredili poslovanje.

Zašto izabrati baš IN2 kao partnera za digitalnu transformaciju? Pogledajte izjave naših klijenata i priče, ne samo o uspešnim projektima, već i o kvalitetnoj i dugoročnoj saradnji koju gajimo.

Medicina i farmacija

Kroz godine poslovanja, često su nas kao partnera za digitalnu transformaciju birale kompanijama koje posluju u sferi medicine i farmacije. Realizovali smo projekte koji su obuhvatali poliklinike i medicinske institucije (u delu primarne i sekundarne medicine) ili distributere medicinskih preparata, opreme, proizvoda i lekova. Možemo ponuditi iskustvo od organizacije rada i definisanja poslovnih procesa, preko maksimalnog korišćenja standardnih funkcionalnosti sistema koji uvodimo, do specifičnih modula koje smo napravili za kompanije iz ovog domena.

Brojne velike grupacije kompanija, čije smo poverenje opravdali, a kojima je posebno značajna integracija članica grupe, standardizacija poslovanja i konsolidacija, potvrđuju kvalitet koji pružamo.

Ostale industije

Pogledajte sve naše reference, pošto je teško nabrojati i popisati sve segmente poslovanja naših klijenata. Navodimo još nekoliko industrijskih grana i oblasti u kojima posluju veći broj klijenata.