Implementacija sistema Dynamics 365 Business Central

Ukoliko želite da svoje poslovanje unapredite renomiranim svetskim Microsoft ERP sistemom, mi smo prava adresa. Naš tim iskusnih kadrova, koji već godinama rade zajedno na projektima implementacije, garantuju  uspešan projekat. Na projektu možemo podeliti iskustva sa nekoliko desetina projekata implementacije u zemlji, regionu i širom Evrope, Azije i Afrike. U delu industrija i referenci možete videti koja sve iskustva imamo i koliko smo različitih kompanija digitalizovali ovim poslovnim softverom.

Zakaži sastanak sa našim ekspertima još danas!

Podrška i održavanje Dynamics 365 Business Central

Usluge podrške nakon implementacije informacionog sistema jednako su važne kao i sam proces implementacije i mi to razumemo. U IN2 veoma polažemo na dugoročna partnerstva, tako da posvećujemo puno pažnje kako bismo klijentima pružili što kvalitetniju podršku. Svojim klijentima nudimo široku paletu standardnih paketa podrške, zavisno od kompleksnosti, potreba i želja klijenata, uz mogućnost definisanja i specifičnih uslova podrške. Pogledajte izjave naših korisnika koje potvrđuju koliko pridajemo važnost kvalitetu podrške i dugoročnoj saradnji.

Trebaju Vam druge IT usluge
ili druga vrsta poslovnih softvera?

Kontaktirajte nas, pošto u okviru IN2 grupe možemo ponuditi širok spektar IT
i konsalting usluga vezanih za poslovne softvere raznih vrsta i tipova.

Unapređenje poslovnih procesa

Implementacija renomiranih svetskih integrisanih poslovno-informacionih sistema uglavnom je strogo povezana sa promenom u organizaciji poslovanja i usvajanju svetskih standarda. Možemo pomoći sa unapređenjem interne organizacije, identifikovanjem mogućnosti za uštede i kvalitetniji proces rada ili podeliti iskustva renomiranih svetskih kompanija, koja su inkorporirana u sisteme koje implementiramo. Kontaktirajte nas za pomoć i podršku procesu digitalne transformacije i maksimalnom korišćenju standardnih mogućnosti renomiranog svetskog softvera.

Standardna implementacija sistema

Želite implementirati renomirani svetski ERP sistem u kratkom roku? Želite usvojiti najbolju svetsku praksu i organizaciju rada? Otvoreni ste za promenu navika u radu? Mi nudimo brz metod implementacije, gde u kratkom roku dobijate renomirano svetsko softversko rešenje. Standardna implementacija polazi od premise da se klijent u potpunosti prilagodi sistemu, usvajajući procese, funkcionalnosti i korake u radu definisane od strane Microsoft-a. Nekoliko desetina klijenata može potvrditi brzinu, kvalitet i potpunu sigurnost ove varijante implementacije.

Zakaži sastanak sa našim ekspertima još danas!