#IN2Beograd

Bavimo se poslovnim softverom već 30 godina

Članica smo kanadske CSI grupe, jedne od najvećih softverskih grupacija u svetu, sa 25.000 zaposlenih globalno

IN2 Beograd

Članice IN2 grupe, regionalnog IT lidera i CSI grupe, jedne od najvećih svetskih softverskih kompanija.
Centar smo znanja i iskustva u grupi za Dynamics NAV i 365 Business Central.

Firma u Beogradu postoji od 2006. godine i centrala je ekspertize u grupi za Microsoft Dynamics ERP rešenja. Tim u Beogradu uspešno je implementirao nekoliko desetina projekata u Srbiji, regionu, ali i širom Evrope, Azije i Afrike, najviše u sferi privrede.

U Beogradu imamo znanje i iskustvo. Ukoliko razmišljate o implementaciji Microsoft ERP sistema Dynamics 365 Business Central, mi smo prava adresa.

Ukoliko razmišljate o drugim poslovnim IT rešenjima, u okviru IN2 grupe verovatno možemo ponuditi odgovor.

IN2 Grupa

Već 30 godina simbol za poslovne softvere u svim sferama poslovanja
na teritoriji ex-Yu regiona.

U okviru grupe razvijamo, implementiramo i održavamo softvere za niz industrijskih vertikala. Iskustvo razvoja i implementacija softverskih rešenja stekli smo kroz godine rada u oblastima zdravstvenih ustanova, državnih institucija, banaka, osiguravajućih kuća i privatnih kompanija. Grupa se već decenijama posebno ističe po razvojnim projektima koji uključuju složena i dugotrajna softverska rešenja, Postavljamo visoke standarde kvaliteta, uz dostupnost velike količine resursa.

Kontinuirano ulažemo u implementaciju novih tehnologija, nudeći bogat izbor softvera prilagođenih potrebama korisnika. 

www.in2.eu

CSI Grupa

Kanadska grupa softverskih kompanija. Jedna od najvećih softverskih grupacija u svetu, osnovana 1995. godine, koja deluje u preko 100 država širom sveta, ima preko 125 000 klijenata i upošljava nekoliko desetina hiljada zaposlenih.

CSI beleži visoku stopu rasta, kroz organski rast i kroz akvizicije. Proces kupovine novih firmi obavljaju kroz aktivnosti „Kupiti“, „Ojačati“ i „Upravljati“, uz zadržavanje brenda, strategije i lokalnog menadžmenta svake od kupljenih kompanija. Na ovaj način osigurava se kontinuitet poslovanja i stabilnost, a omogućava nastavak razvoja i rasta svake kupljene kompanije.

  • CSI je kompanija na Toronto Stock Exchange (‎TSX: CSU) , s trenutnim kapitalom od preko US$37 biliona.
  • Veličina grupe ogleda se u tome da je 2018. godine imala 300 firmi članica, a da 2022. godine ima preko 650 firmi.
  • CSI je organizovana u 6 velikih operativnih grupa. IN2 pripada grupi Vela i podgrupi Juniper.
  • Kontinuirano ulažemo u implementaciju novih tehnologija, nudeći bogat izbor softvera prilagođenih potrebama korisnika.