Saradnja sa Real Grupom pokrenuta još početkom 2021. godine u Hrvatskoj, nastavlja se i u Srbiji: u oktobru ove godine započeli smo rad na projektu implementacije Dynamics 365 Business Central u Real Grupi Srbija.

Real Grupa je skup medijskih agencija u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj, koje su apsolutni regionalni lider u marketinškim uslugama. Prošle godine digitalizovali smo poslovanje četiri kompanije iz Real Grupe u Hrvatskoj uvođenjem Microsoft ERP sistema. Izuzetna realizacija projekta, potpuna operativnost sistema od prvog dana ove godine, kao i devet punih meseci rada bez ikakvih problema najbolja su preporuka za projekat u Srbiji.

Opseg novog projekta je digitalizacija dve kompanije Real grupe u Srbiji, a plan je realizacija do kraja godine. Ciljevi projekta su identični onima koje smo ispunili na projektu u Hrvatskoj: standardizacija poslovanja kroz renomirano svetsko ERP rešenje, usvajanje najbolje svetske prakse koju Microsoft rešenje donosi, implementacija svetskih IT standarda, integracija procesnih funkcija, digitalizacija i automatizacija izveštavanja. Uvođenjem sistema u firmama u Srbiji ostvariće se i mogućnost konsolidovanog izveštavanja na nivou svih kompanija iz dve zemlje.

Veoma smo ponosni što smo prvi projekat realizovali uspešno i ispunili sve ciljeve. Volimo kada sa postojećim klijentima proširimo saradnju kroz nove projekte i sigurni smo da ćemo i na ovom projektu ispuniti očekivanja i postavljene ciljeve.