Sa regionalnom grupom firmi specijalizovanih za distribuciju hemijskih proizvoda Chemcom, koja posluje u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj i Rumuniji uspostavili smo saradnju najpre na implementaciji Sistema u Srbiji i Hrvatskoj: projekat obuhvata implementaciju sistema Microsoft Dynamics 365 Business Central u kompanijama Chemcom HR i Chemcom SRB.

Chemcom spada u brzorastuće kompanije, a pozicionirala se kao jedan od regionalnih lidera, ali i firmi koje distribuciju obavljaju širom Evrope.

Kompanija posluje od 2013. godine i nudi moderna i efikasna rešenje za veliki broj industrija. Sa velikim individualnim iskustvom zaposlenih iz sfere hemijske industrije, kompanija nudi rešenja ali i poslovno savetovanje kako u komercijalnom, tako i u tehničkom segmentu proizvoda.

Nadamo se da će u narednih par meseci Chemcom dodatno unaprediti i digitalizovati svoje poslovanje upotrebom ovog renomiranog svetskog rešenja te da ćemo u budućnosti saradnju proširiti i na ostale zemlje u kojima ova grupacija posluje.