Idilično eko selo Koštunići, mirno mesto okruženo prirodom bila je naša destinacija za avanturističke igre. Streličarstvo, kajak, uštipci i kajmak su samo jedan deo fenomenalnog tim bildinga.

Lokacija je bila neverovatna i ukupna atmosfera je bila savršena!” – Milan Jevtić, direktor

Avanturu smo započeli još u putu, nepredviđenom situacijom sa autobusom. Eto prvog zadatka, pronaći način da izvučemo autobus koji je stao u krivini. Razne ideje su bile sprovedene, ali na kraju su organizatori poslali drugi prevoz po nas kako bi stigli na planiranu lokaciju i započeli prave zadatke.

Organizatori iz Wild Serbia su osmislili zanimljive avanturističke igre za nas. Igre koje podstiču timove da zajedno rade, da se bolje upoznaju i da nas motivišu.

Podelili smo se u timove, izmešali sve sektore, kako bi se više družili i sa kolegama koji obično ne sarađuju jedni sa drugima. A onda smo dobili mapu gde su bile ucrtane lokacije i prvi zadaci.

“Bila je to odlična ideja da se timovi podele na takav način da ljudi koji najmanje provode vremena na poslu, budu u istoj grupi. To mi je omogućilo da komuniciram sa kolegama sa kojima nikad ranije nisam imao kontakt.” – Petar Jakšić, softverski inženjer

Svaki tim je krenuo različitim putem i niko nije znao da l je na pravom putu. Prošli smo kroz dvorišta, preskakali ograde, popeli se na brdo i tamo naišli na veliko usamljeno drvo i konopce za penjanje. Sledeći izazov, popeti se uz konopac, uh..sve pohvale onima koji su uspeli a i onima koju su i pokušali. Najbolja u tome je bila naš draga koleginica Nataša Ivanišević. Nakon toga zašli smo u šumu, tražeći sledeće izazove.

Kad smo prešli šumske izazove –  konopce i gume, nastavili smo svoj put nizbrdo gde su nas čekale mete. Oprobali smo se u streličarstvu, malo više pogodaka van mete ali je bilo fenomenalno iskustvo.

[su_carousel source=”media: 8445,8447″ width=”760″ height=”640″ items=”1″ title=”no”]

Prešli smo potok, neko bos, neko je uspeo da preskoči, neko je upao, malo mokri ali taman da se pripremimo za finalni zadatak – kajak! Uzeli smo vesla, seli u kajak i počeli da prebacujemo članove tima na suprotnu obalu jezera.

[su_carousel source=”media: 8430,8442,8440,8438,8436,8434,8432″ width=”760″ height=”640″ items=”1″ title=”no”]

Sve u svemu odlično iskustvo, gde smo se svi zajedno družili, smejali, pomagali jedni drugima učinilo je ovaj tim bilding uspešnim.

“Veoma sam uživala u upoznavanju tima malo bolje u opuštenijem okruženju, posebno one sa kojima nisam u redovnom kontaktu. Mislim da je to svakako pojačalo timski duh. “- Nataša Bišof, marketing menadžer

Nakon uspešno završenih izazova proslavili smo uz večeru i muziku, što je upotpunilo kompletan doživljaj.

Hvala puno Wild Serbia na super organizaciji i što su osmislili zanimljive izazove i ispunili cilj tim bildinga.