Naš klijent, Ondaplast Balkan, je počeo sa radom u sistemu Microsoft Dynamics NAV. Nakon završetka svih faza projekta u prethodnih nekoliko meseci, i finalnog testa spremnosti sistema (UAT test) sprovedenog prošle nedelje, kompanija je od 23.10.2018. počela sa radom u novom sistemu.

Ondaplast je italijanska kompanija koja je početkom 2018. godine otvorila predstavništvo, Ondaplast Balkan, u Subotici. U pitanju je proizvodna kompanija specijalizovana za proizvodnju plastične ambalaže. Kompanija u narednom periodu planira povećanje proizvodnog kapaciteta i zapošljavanje preko 100 ljudi. Samim tim je bila potrebna implementacija svetski poznatog informacionog sistema, koji olakšava upravljanje kompanije i automatizuje poslovne procese, i podržava sve buduće promene.

NAV

Našem NAV timu je poverena ova implementacija projekta, a urađena u skladu sa Sure Step metodologijom, koju Microsoft preporučuje za implementaciju rešenja Dynamics NAV. Opseg projekta uključuje prvenstveno upravljanje proizvodnjom, ali i upravljanje prodajom i nabavkom. Na projektu je korišćena sertifikovana lokalizacija kompanije IN2.

O klijentu

Tokom više od 30 godina, Ondaplast transformiše polipropilen u obložene i čvrste limove, koji su namenjeni za širok spektar aplikacija i sektora. Proizvodni procesi Ondaplast-a imaju za cilj smanjenje uticaja na životnu sredinu zahvaljujući upotrebi recikliranih i ekoloških materijala.