Mi smo odlučili da budemo Hrabriše! Da pomognemo maloj, hrabroj deci u svojoj borbi za zdrav život.
U januaru smo se priključili humanitarnoj kampanji „Majica jedna, donacije vredna“ za pomoć Udruženju Hrabriša. Nije u pitanju klasična donacija, već se sredstva prikupljaju kroz prodaju majica i promo paketa. Cilj je da se nošenjem Hrabriša obeležja širi poruka da postoje deca obolela od neurotransmiterskih oboljenja i da im je pomoć neophodna.

Uključili smo se u ovu akciju jer smatramo da čak i mala pomoć puno znači. Mi smo iz paketa izabrali ove divne platnene torbe koje smo poklonili koleginicama u duhu meseca marta. Pored toga što smo pomogli organizaciji Hrabriša, čuvamo i okolinu! Platnene torbe, od prirodnog materijala, savršeno zamenjuju plastične kese.

Udruženje Hrabriša je osnovano 21.12.2016. godine, sa ciljem pružanja podrške porodicama sa decom sa neurotransmiterskim oboljenjima, dopa-reaktivnim distonijama i drugim neurometaboličkim oboljenjima da ostvare pravo na dijagnostiku i adekvatno lečenje u Republici Srbiji i inostranstvu.

Znajući činjenicu da je lečenje lakše i rezultati terapijske intervencije bolji ukoliko se neurotransmiterska bolest dijagnostikuje što ranije i odmah započne terapijska intervencija, sa ogromnom željom da pomognemo mališanima da brže dođu do dijagnoze i neophodne terapije, te da podignemo svest o postojanju ovih bolesti i mogućnostima lečenja istih – nastalo je udruženje Hrabriša.

Možete se pridružiti ovoj super akciji kupovinom majica ili donacijom na njihovom sajtu. Osnovni cilj kampanje je da se uključi što više ljudi koji će nositi majice i na taj način širiti svest o potrebi pomaganja ovoj dečici, kao i o mogućnosti uključivanja u projekat Udruženja Hrabriša.