Kompanija IN2 Beograd potpisala je ugovor o saradnji sa Društvom za međunarodnu špediciju i transport Trans Cargo Logistic.

Ugovor se odnosi na implementaciju najnovijeg Microsoft ERP rešenja Dynamics 365 Business Central, koji će doprineti dodatnom unapređenju poslovanja ove kompanije.

Microsoft Dynamics 365 BC je napredno, sveobuhvatno ERP rešenje koje pomaže preduzećima da ubrzaju poslovanje – pojednostave poslovne procese, i poboljšaju interakciju s klijentima.

Zahvaljujući poboljšanoj integraciji različitih Microsoft platformi, uz Microsoft Dynamics 365 BC mogu se povezati podaci iz računovodstva, nabavke, prodaje, stanja zaliha, podaci o klijentima – i tako znatno olakšati i ubrzati izveštavanje, ali i finansijske prognoze – analizom podataka na više nivoa istovremeno.

Cilj kompanije IN2 je da implementacijom ovog rešenja doprinese unapređenju poslovanja ove kompanije, koja i inače prati trendove kako u tehnološkom smislu, tako i u smislu zahteva korisnika.

O klijentu

TRANS CARGO LOGISTIC Društvo za međunarodnu špediciju i transport osnovano je 2002. godine sa idejom da zadovolji zahteve najnovijih trendova poslovanja. Oslanjajući se na kvalitetene kadrove, iskusne profesionalce koji su svoja znanja i iskustvo sticali dugogodišnjim radom u eminentnim špediterskim kućama i železničkim upravama sa jedne strane, i mlade visoko obrazovane kadrove saobraćajne i ekonomske struke, primenom inovacionih tehničkih i tehnoloških rešenja, Trans Cargo Logistic je za kratko vreme postao važan faktor u pružanju usluga iz oblasti organizacije prevoza u svim vidovima transporta, carinskom posredovanju i svim pratećim delatnostima špedicije. Saradnici ove kompanije govore kineski, engleski, nemački, rumunski, mađarski, španski, kao I sve jezike sa teritorije bivše Jugoslavije.

Od samog osnivanja Trans Cargo Logistic svoje poslovanje bazira na stalnom usavršavanju ljudskih resursa, poštovanju sertifikovanih i implementiranih standarda kvaliteta ISO 9001:2008, ISO 14001:2005 i OHSAS 18001:2007 , kao i na individualnom članstvu u međunarodnoj organizaciji špeditera FIATA a poštujući Opšte uslove poslovanja međunarodnih logističara i špeditera Srbije.