Sa vodećom hrvatskom kompanijom za proizvodnju čipsa i flipsa Kanaan započeli smo saradnju koja se odnosi na podršku i održavanje sistema Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Kanaan je kompanija osnovana 1990. godine, koja kontinuirano ulaže u unapređenje procesa i opreme. Moderno opremljena fabrika prostire se na više od 30.000m², ukupnog kapaciteta više od 6.000 tona gotovih proizvoda godišnje.

Uz podršku IN2 Beograd, kompanija kroz integrisani ERP sistem sprovodi sve svoje procese, od proizvodnje krompira, preko planiranja i nabavke sirovina i materijala, sprovođenja procesa proizvodnje i prodaje gotovih proizvoda, do računovodstva i finansija. Najsavremenije softversko rešenje implementirano je sa ciljem daljeg unapređenja procesa rada i usvajanja najbolje svetske prakse.

U prvoj fazi planirano je uvođenje i podrška za osnovne funkcionalnosti softverskog rešenja, kao baza za digitalnu transformaciju kompanije. Kroz godine, planira se dalji rast, a posledično i proširenje opsega i mogućnosti implementiranog sistema.