Firmu čine njeni zaposleni!

U IN2 Beograd verujemo da je glavna vrednost svake firme njen tim. Naš tim okuplja iskusne i kvalitetne kadrove. Posebno smo ponosni na činjenicu da je tim dugo zajedno i da je mnogima IN2 Beograd prvo zaposlenje.

Upoznajte nekoliko naših najiskusnijih Dynamics kadrova.

DUŠAN MITIĆ
Direktor (CEO)
Dušan je na čelu kompanije IN2 Beograd od početka 2019. godine. Na ovu poziciju došao je posle 13 godina rada u IT industriji, od čega deset godina upravo u kompaniji IN2 Beograd – najpre kao konsultant, a zatim i kao rukovodilac timova i projekata.
ŽELJKA ČEPERKOVIĆ
Senior softverski inženjer
Željka je sa nama od 2013. godine i IN2 joj je prvo zaposlenje. Radi na poziciji softverskog inženjera i tehničkog konsultanta, ali i kao mentor mlađim kolegama. Završila je osnovne i master studije na Fakultetu Organizacionih Nauka, Univerziteta u Beogradu.
DANIJELA DIMITRIJEVIĆ
Senior poslovni konsultant
Danijela je sa nama od 2014. godine i IN2 joj je prvo zaposlenje. Tokom godina radila je na velikom broju različitih projekata, kao konsultant za Microsoft Dynamics NAV i 365 Business Central. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, smer računovodstvo i revizija.
ANDRIJANA SMILJANIĆ
Senior poslovni konsultant
Andrijana je sa nama od 2014. godine i IN2 joj je prvo zaposlenje. Radi na poziciji konsultanta za Microsoft Dynamics NAV i 365 Business Central. Sticala je iskustvo na velikom broju domaćih i internacionalnih projekata. Završila je osnovne i master studije na Ekonomskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu.
ALEKSANDRA VASILJEVIĆ
Senior softverski inženjer
Aleksandra je sa nama od početka 2016. godine i po struci je diplomirani matematičar. Iako radi na poziciji softverskog inženjera i tehničkog konsultanta, na projektima je aktivno uključena i u aktivnosti poslovnog konsultanta. Mentor je novim i mlađim kolegama koji dolaze u naš tim.
VOJISLAV NIKOLIĆ
Sistem administrator i tehnički konsultant
Vojislav je sa nama od 2015. godine. U tim je stigao sa zavidnim iskustvom sistem administratora iz prethodnih firmi u kojima je radio, a koje je dodatno nadograđivao kroz gorine provedene kod nas. Tokom perioda rada u IN2, posebno se fokusirao na tehnički deo Dynamics projekata.
SLAĐANA ATANASOVSKI
Senior poslovni konsultant
Slađana je sa nama od 2016. godine. Pridružila se našem timu sa dosta iskustva u sferi računovodstva i finansija, pošto je bila dugogodišnji korisnik sistema koji implementiramo. Stoga, donela nam je specifična znanja, iskustvo i drugi pogled na projekte i sistem.