Naš tim je skoro 10 godina na okupu
i većini je IN2 prvo zaposlenje

Tim je kroz godine zajedničkog rada izgradio željeni način organizacije projekata implementacije i održavanja,
neformalnu komunikaciju, timski duh i kulturu deljenja znanja.
Volimo da se družimo, formalno i neformalno, i uvek nađemo vremena i energije za to.

Šta kažu kolege o radu u IN2?

Aleksandra Vasiljević Senior Softverski Inženjer Dynamics NAV/365 BC

IN2 kompaniji sam se priključila u januaru 2016. godine i svoju karijeru započela na poziciji junior programera. Tokom godina imala sam priliku da napredujem, radim na izazovnim projektima i steknem bogato iskustvo, ali i da upoznam divne i posvećene ljude.

Danijela Dimitrijević Senior Konsultant Dynamics NAV/365 BC

Veliko je zadovoljstvo raditi u ovakvom timu mladih, radnih i perspektivnih ljudi! Kompaniju IN2 bih preporučila svakome ko traži priliku da unapređuje svoje znanje na zanimljivim projektima iz različitih oblasti industrije, ali u isto vreme želi tim posvećenih ljudi i odličnu radnu atmosferu.

Željka Čeperković Senior Softverski Inženjer Dynamics NAV/365 BC

2013. godine, nakon završenog fakulteta, pridružila sam se IN2 kompaniji. Izazovni projekti, rad sa najnovijim tehnologijama, dobra radna atmosfera, ali prvenstveno požrtvovane i sjajne kolege na koje uvek mogu da se oslonim, doprineli su da i danas budem ovde. Privilegija je biti deo IN2 tima!

Petar Jakšić Senior Softverski Inženjer

IN2 Beogradu sam se pridružio 2017. godine kao junior backend inženjer. Priključio sam se sjajnom timu, na interesantnom projektu. Veći deo karijere sam u IN2, zahvaljujući pre svega ljudima kojima sam okružen, zanimljivim projektima i fleksibilnostima.

Vojislav Nikolić Sistem administrator i tehnički D365 ekspert

Dokaz da nije potrebno veliko već da se sve razvija iz malog najbolje karakteriše IN2 Beograd. Godinama stvaran kvalitetan tim nam sada omogućava da stavimo pred sebe i najteže prepreke, koje kao i uvek uspešno rešimo 😊.

Slađana Atanasovski Konsultant za Dynamics NAV/365 BC

Zato što je atmosfera često odeljenska, a razredni super lik. Zato što nema nerešivih problema samo većih/manjih izazova, sve može uz dogovor ako si predan poslu, ako si tu jer voliš to što radiš. Novi projekti stižu redovno, a stari klijenti ostaju godinama. Zato što je In2jzer ozbiljno dobro pivo.

Dušan Mitić Direktor/CEO

Naša najveća vrednost je naš tim. Posebno smo ponosni na činjenicu da nam je tim dugo na okupu, skoro 10 godina, kao i na činjenicu da je mnogima iz tima IN2 prvo zaposlenje. To pokazuje naš kontinuitet, ali i akumuliranu ekspertizu i timski duh.

Kakvi su timovi u IN2 grupi?

Timeve u IN2 grupi krasi izuzetna posvećenost poslu, pedantnost i timski rad,
ali sve to postižemo uz zadržavanje vedog duha.

U priloženom video snimku, poslušajte kako rukovodioci IN2 grupe govore o svojim timovima.

Volimo da se družimo i uvek nađemo vremena za to

Naš tim voli druženje i koristi svaku formalnu i neformalnu priliku. Kao članica regionalne grupe, imamo nekoliko tim bilding aktivnosti svake godine (na nivou firme i na nivou sektora čitave grupe) i nekoliko proslava svake godine
(Božićna proslava na nivou grupe, jubileji grupe ili firme, novogodišnja proslava na nivou firme).
Pored toga, proslavljamo nove projekte, ostverene uspehe,

Benefiti

Pokušavamo da svojim zaposlenima pružimo najbolje moguće uslove rada.
Neki od benefita koji se ostvaruju radom kod nas su istaknuti ispod.