Zbog rastućeg obima posla u delu Dynamics proizvoda (Microsoft Dynamics NAV i Microsoft Dynamics 365 Business Central) tražimo pojačanje na poziciji programera za Microsoft Dynamics NAV/BC.

 

KO SMO

Domaća firma u stranom vlasništvu, fokusirana na kvalitet i dobre međuljudske odnose, a ne samo na finansijski rezultat.

IN2 Beograd je članica regionalne IN2 Grupe i kanadske CSI Grupe, ali funkcionišemo kao mala IT firma sa sedištem u Beogradu – od grupe dobijamo sigurnost, a operativno nastupamo i realizujemo projekte uglavnom samostalno. Sami dogovaramo termine implementacije, uslove i način rada, upravljamo očekivanjima i rizicima. Radimo u manjim timovima u dobroj atmosferi uz direktnu i neformalnu komunikaciju. Fokusirani smo na kvalitet, pouzdana rešenja, dugoročnu saradnju sa klijentima i njihove preporuke – ne samo na finansijski rezultat.

Dynamics NAV/BC nam je odnedavno postao dominantna orijentacija, posle dugo godina u kojima je bio jedan od sektora, u okviru firme fokusirane na razvoj novih proizvoda i aplikacija. Nikad nismo pretendovali da postanemo najveći Dynamics partner u regionu sa najviše klijenata – važno nam je da isporučujemo kvalitetna i pouzdana rešenja i održimo fenomenalan odnos sa svim klijentima, kao i da nastavimo da radimo u odličnoj atmosferi. I dalje u firmi imamo nekoliko sektora van Dynamics dela, ali je glavni fokus na Dynamics NAV/BC.

 

ŠTA NUDIMO

Inspirativno i prijatno okruženje, sa mogućnostima:

 

Podrazumevamo:

 

ŠTA OČEKUJEMO?

Konstruktivnu osobu sa iskustvom, spremnu da se uklopi u izgrađenu korporativnu kulturu:

 

Prednost: 

Sve dodatno (veliki broj godina iskustva, veliki broj projekata, poznavanje specifičnih Dynamics modula, vozačka dozvola, poznavanje stranih jezika, sertifikati i završene obuke) je svakako prednost, ali ne i uslov.

 

Opis posla:

Od kandidata se očekuje obavljanje aktivnosti dizajna, razvoja i prilagođavanja sistema Microsoft Dynamics NAV/BC na projektima implementacije i održavanja i to:

U okviru tima, ne delimo striktno obaveze po vrsti posla. Budući član tima će raditi i održavanje postojećih i implementacije novih projekata, i razvoj većih dorada i sitne modifikacije ispisa i izveštaja, i istraživanje problema i standardnih funkcionalnosti i modifikacije prema zahtevu klijenta.

 

DODATNE INFORMACIJE

Većina klijenata nam je u Srbiji, ali imamo i dosta klijenata u ex-Yu regionu (najviše BIH i Hrvatska), a radili smo i u Nemačkoj, Italiji, na Baltiku, Skandinaviji, Turskoj, Iraku, Egiptu, Tunisu. Imamo iskustva, možemo preneti puno, spremni smo i otvoreni da naučimo nove stvari. Nadamo se da ćemo uskoro ponovo moći da putujemo na sve navedene lokacije, zbog epidemiološke situacije.

Naš tim je visoko postavio lestvicu kvaliteta i odnosa sa klijentima. Očekujemo da kandidat bude sposoban da isprati taj nivo kvaliteta i posvećenosti, da pokaže spremnost za učenje, napredak i pomoć klijentima.

Naš izuzetan tim dugo je na okupu i nadamo se da će još dugo i ostati: stoga pažljivo biramo sve nove članove tima.

Pre nego što donesete odluku, možete da dođete i upoznate nas – razgovarajte sa članovima tima, poslušajte njihova iskustva, pa tek onda odlučite da li smo prava firma za nastavak Vaše karijere.